Durant les darreres setmanes han vingut alguns dels nostres familiars a explicar el seu treball, per poder desenvolupar encara millor els nostres projectes d’aula i per ensenyar-nos coses que ens podem trobar a la vida, això ens dona experiència.

Hola!
Sóc en Guillem i el 27/2/2018 va venir el meu germà a explicar el seu treball de farmacèutic,  les sortides d’aquesta carrera universitària i les tasques que realitza en el seu dia a dia. També ens va portar algunes eines que ell utilitza al laboratori i algunes fórmules científiques que fan a la farmàcia.Jo sóc la Carla, i el 28/2/2018 ens vam ajuntar les dues classes de sisè ja que va venir la meva mare a explicar la salut ocular i com podem protegir al nostre ull. Ens va portar objectes variats per tenir una idea de les lupes, ulleres... Va poder experimentar amb el material!!!!!!!

Sóc la Nora i el divendres 9 de març va venir la meva mare i va parlar sobre la dermocosmètica i l’acne. Va repartir unes mostres per poder olorar i tocar les cremes. Al final va repartir unes cremes per la cara i anti acne i un bolígraf. 

Hola sóc l'Àlex i el dilluns 12 de març els nens de sisè vam anar a Mediapro; una empresa que porta canals de televisió com per exemple Beinsports, Gol etc...
El meu pare treballa allà i  ens va explicar com anava la TV , ens va ensenyar on es gravava, quan es posaven la publicitat, .....
Per acabar vam visitar el museu, molt original per cert, i ens van regalar una gorra, una llibreta, un bolígraf de Mediapro i la pel·lícula de Messi.Sóc la Laia i el 13 de març va vindre la meva mare a explicar la seva feina. Ens va explicar que està com a administrativa a l’hospital  Plató,(urgències). Ens va aclarir què és el triatge, quan s’ha d’anar a urgències, què passa els dies de pluja , de futbol …   i algun cas graciós. Al final ens va repartir a cada un dels nens de sisè una polsera que porten els pacients i una mascareta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario